Sobre nosaltres

Som un servei de taxi a la Ribera, Comunitat Valenciana, amb places disponibles per a 7 passatgers. El nostre vehicle està adaptat per a minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda, amb la possibilitat de transportar un passatgers en cadires de rodes.

Així mateix, el nostre taxi disposa de dos seients amb ancoratges Isofix per cucos de nadons i una plaça per a nens adaptable a qualsevol seient. A més compta amb ganxo per remolc de 750kg i remolc maleter (per transportar maletes, bicicletes, etc.) fins a 750 kg.

Prestem servei les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, sempre amb amabilitat i discreció i oferim una major amplitud, més comoditat i serveis afegits, amb la mateixa tarifa oficial aprovada per l'administració.

Visiteu la nostra pàgina web i conegui tots els nostres serveis així com les característiques singulars que fan del nostre taxi alguna cosa diferent.

Jesús Esteban Oliver Lain
 Tel. 663 151 800

TANCAR

DINSEL TRAVEL Barcelona, Spain – Incoming

Jesús Esteban Oliver Lain
c/ Joanot Martorell, 3-2-D
46740-Carcaixent (Valencia)
e-mail: info@taxi3carcaixent.es
Tel. 24h: +34 663 151 800

 

Aeroports/estacions d'autobús i RENFE/ports/hotels i restaurants/agències de viatge/companyies d'assegurances/associacions de minusvàlids/mútues/escoles/
serveis a empreses/missatgeria urgent/metges/hospitals/excursions
Camino de Santiago /festes /sopars fires/congressos / centres de dia residencies de majors

© taxi3carcaixent.es 2017
Tots els drets reservats

Xarxes Socials

Facebook
Twitter
Instagram